Nikon 1 S2 digitális fényképezőgép kit, 1 NIKKOR 11-27,5 mm objektívvel - Tennofoto.hu

Nikon 1 S2 digitális fényképezőgép (2év) + 1 NIKKOR 11-27,5 mm (1év) objektív

Nikon
VVA222K001

A karcsú 1 NIKKOR 11–27,5 mm-es objektívet tartalmazó Nikon 1 S2 zoom szett révén ön mindig készen áll a váratlan pillanatok megörökítésére. Ez a karcsú objektív az alkalmi pillanatképektől a távoli mozgalmas témákon át a vonzó portrékig minden helyzetben ideális, és kényelmesen a gépen hagyható, hogy azonnal lefényképezhesse vagy videóra rögzítse a felmerülő eseményeket. Az objektív elforgatásával bekapcsolhatja, visszahúzásával pedig kikapcsolhatja a fényképezőgépet.

Jelenleg nem kapható!
  • Nikon 1 S2 digitális fényképezőgép kit


    A merész megjelenésű Nikon 1 S2 mindenkit lenyűgöz. Ez a gyors, könnyen hordozható, remek kialakítású és egyszerűen használható rendszerkamera olyan szép, mint a használatával készített akciódús fényképek és HD videók. Ha élesebb, tisztább éjszakai képeket szeretne készíteni, vagy az igazán mozgalmas események kimerevítését lehetővé tevő sebességre van szüksége, a rendkívül egyszerűen használható Nikon 1 S2 lenyűgöző eredményeket produkál. A karcsú fényképezőgépváz, valamint az 1 NIKKOR objektívek kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy megörökítse a legérdekesebb pillanatokat, bárhol is történjenek. A Nikon 14,2 megapixeles CMOS-érzékelője, valamint a gyors automatikus élességállítási rendszer révén az eseményeket a másodperc töredékét kitevő időzítéssel is megragadhatja. E technológiák révén döbbenetes pontossággal megörökíthető a legkülönbözőbb pillanatok varázsa.

    Továbbfejlesztett minőség
    Könnyedén elkaphatja az akciódús pillanatokat. Nagyméretű, 14,2 megapixeles érzékelőjének, valamint a 200 és 12 800 között állítható ISO érzékenységnek köszönhetően gyönyörű fényképeket és videókat készíthet, még gyenge fényben is.

    Hordozható Nikon 1 rendszer
    Fényképezzen olyan gyorsan, ahogy pörögnek az események, és cseréljen objektívet könnyedén. A kisméretű, gyors és tökéletes formatervű, csúcsmodern Nikon 1 rendszerkamerákkal valóban mindent megörökíthet.

    Pontos élességállítás
    A Nikon 1 S2 hihetetlenül gyorsan – a D-SLR fényképezőgépeket is meghaladó sebességgel – és precízen állítja be az élességet a témára. A folyamatos AF használatával akár 20 kép/mp sebességgel is tökéletes képeket készíthet a gyors cselekményekről.

    Egyszerűen tökéletes eredmények
    Profi eredményeket érhet el, gond nélkül. A Nikon 1 S2 gyönyörű, részletgazdag képeket és hibátlan HD videókat készít – egyetlen gombnyomással.

    Szeressen bele a fényképezőgépébe
    Finom, makulátlan vonalak és merész kialakítás: a Nikon 1 S2 fényképezőgépet a kiváló dizájn és a könnyű kezelés jellemzi. A gép négyféle színben kapható, így megtalálhatja az ön stílusának leginkább megfelelőt.

    Örökítsen meg minden pillanatot
    Az Aktív kijelölés funkcióval kiválaszthatja a legfontosabb pillanatokat. Az Aktív kijelölés A legjobb pillanat rögzítése mód egy új funkciója: egyetlen másodperc alatt képes akár tíz darab nagy felbontású képet készíteni, amelyek közül ön választhatja ki, hogy melyiket kívánja menteni.

    Videovarázs
    Célozzon, kattintson, és alkosson varázslatos videókat. A videók rögzítésére is kiváló Nikon 1 S2 fényképezőgép remek minőségű akciófelvételeket készít, ráadásul a videó rögzítése közben teljes felbontású állóképeket is készíthet. A kreatív videó módok egyszerűvé teszik a mozifilmszerű hatások használatát.

    Műalkotások könnyedén
    A Kreatív paletta segítségével zseniális felvételeket készíthet. Ezzel az intuitív funkcióval művészi szűrőket alkalmazhat már a felvétel elkészítése előtt. Egyszerűen forgassa el a választógombot, és figyelje, ahogy az LCD-monitoron a szeme láttára varázslatosan megváltozik a kép.


    Tulajdonságok


    • Lenyűgöző képek: a nagy, 14,2 megapixeles CMOS-érzékelővel gyönyörű fényképeket és HD videókat készíthet, akár ISO 12 800 érzékenységig. A gyors, CX-formátumú képérzékelő nem tartalmaz optikai aluláteresztő szűrőt, így minden megapixelből a lehető legtöbbet hozza ki: még gyenge fényben is részletgazdag, kristálytiszta képek születhetnek.
       
    • EXPEED 4A rendszer: a Nikon két feldolgozóegységes képfeldolgozó rendszerével látványos fényképeket és HD videókat készíthet nagy sebességgel. Az egyik feldolgozóegység biztosítja a gép lenyűgöző képminőségét, a másik feldolgozóegység pedig a gyors, megbízható működésért és a zökkenőmentes sorozatfelvételekért felel.
       
    • 1 NIKKOR szettobjektív: a mellékelt 1 NIKKOR 11–27.5mm f/3.5–5.6 zoom objektívvel mindene megvan ahhoz, hogy azonnal gyönyörű felvételeket készíthessen. A karcsú és kényelmesen használható 1 NIKKOR objektív az alkalmi pillanatképektől a távoli mozgalmas témákon át a vonzó portrékig minden helyzetben ideális. Rendkívül könnyen hordozható és azonnal rendelkezésre áll: az objektív elforgatásával bekapcsolhatja, visszahúzásával pedig kikapcsolhatja a fényképezőgépet.
       
    • Továbbfejlesztett hibrid AF: a 73 fázisérzékelő AF-pontot tartalmazó automatikus élességállítási rendszerrel azonnal a témára fókuszálhat. A fázisérzékelő AF a D-SLR fényképezőgépekre jellemző technológia, amely gyorsan mozgó téma esetén is jól bírja a tempót. Ha gyengék a fényviszonyok vagy a téma a kép szélén van, akkor az intelligens hibrid rendszer azonnal átvált a kontrasztérzékelő AF használatára, így minden alkalommal remek eredmények születnek.
       
    • Töredék-másodpercnyi csodák: a Nikon 1 S2 gyorsabban készít nagy felbontású képeket az eseményekről, mint ahogy szemmel követni tudná azokat. A fényképezőgép tíz képet tud elkészíteni gyors egymásutánban: az első képkockán rögzített élesség esetén akár 60 kép/mp, folyamatos AF esetén pedig akár 20 kép/mp sebességgel történik a sorozatfelvétel.
       
    • Ön lehet a rendező: a Nikon 1 használatával rendkívül egyszerűen készíthet teljes HD (1080p) felbontású videókat. A rögzítés gomb megnyomásával azonnal megkezdheti a videofelvételt; még a gyorsan zajló eseményekről is zökkenőmentes felvételek készíthetők. Az elektronikus VR (rázkódáscsökkentés) még a legnagyobb zoom használatakor is stabil képet biztosít.¹
       
    • Fényképezés videózás közben: miért kellene döntenie a fénykép és a videó között, amikor egyszerre mindkettőt is választhatja? A Nikon 1 fényképezőgépek esetében lehetőség van nagy felbontású állóképek rögzítésére a videózás közben: ehhez egyszerűen csak meg kell nyomni a kioldógombot. Vagy pedig használja az Automatikus képrögzítés funkciót, amely minden egyes képkockát elemez, és automatikusan elkészíti a fényképeket, amikor a legjobbak a körülmények.
       
    • Kreatív videó módok: a Gyorsított, az Ugró vágás és a 4 mp-es videók egyesítése mód lehetőséget ad arra, hogy ön üljön a rendezői székbe. Pörgesse fel utcai felvételeit a Gyorsított móddal, szaggassa meg az idő múlását a stop-motion animációs hatást keltő Ugró vágás móddal, vagy fejezze ki gondolatait rövid, tömör 4 mp-es videók sorozatával (legfeljebb nyolcat fűzhet egymás után).
       
    • Könnyű kezelhetőség: a fényképezőgép kezelése rendkívül egyszerű, így ön mindig készen áll a pillanat megörökítésére. A 7,5 cm-es, kb. 460 000 képpontos, gyönyörű LCD-monitoron könnyedén megkomponálhatja és megtekintheti a felvételeket, az ésszerűen elhelyezett gombok, valamint az intuitív menü segítségével pedig könnyen elláthatja a képeket különféle effektusokkal. A kényelmesen használható F (funkció) gomb révén azonnal hozzáférhet az intuitív funkciómenühöz, ahol gond nélkül módosíthatja a felvételkészítési és visszajátszási beállításokat.
       
    • Mozgó pillanatkép: mutasson meg többet a pillanatból – keltse életre állóképeit egy kattintással! A fényképezőgép egy könnyen megosztható „élő képet” rögzít, amelynek során a pillanatot úgy ragadja meg, hogy az egy lassított videóval kezdődik, és egy nagy felbontású fényképpel végződik. Hangulatos hatásokat vagy háttérzenét adhat a felvételekhez, valamint lehetősége van egyetlen izgalmas történetté összefűzni akár nyolc Mozgó pillanatképet – mindezt közvetlenül a fényképezőgép kezelőfelületén.
       
    • Élő képmódosítás: a képet már az elkészítése előtt egyszerűen javíthatja. A kép mellett megjelenő sávok állítgatásával egyszerűen kimerevítheti a pillanatot, korrigálhatja a megvilágítást, illetve homályosíthatja a hátteret. Az LCD-monitoron folyamatosan figyelheti a módosítások hatását: mindig pontosan azt látja, hogy milyen kép fog készülni a kioldógomb megnyomásakor.
       
    • Kreatív mód: a Nikon 1 effektusaival kreatívan „megfűszerezheti” a képeit, már azok elkészítése előtt. Varázsolja rendkívülivé az átlagost olyan szűrőkkel, mint például a Miniatűr hatás, a Játékkamera-hatás vagy a Kereszthívás. A Kreatív paletta segítségével sorban megtekintheti a kijelzőn, hogyan változik a kép a különböző szűrők használata esetén: amint elérte a kívánt hatást, elkészítheti a felvételt.
       
    • Beépített vaku: a felnyíló vakuval megvilágíthatja a témát. A kisméretű vakuegység gyengén megvilágított környezetben automatikusan felnyílik.
       
    • Merész és minimalista: a csillogó, látványos színeknek, valamint az ellenállhatatlan dizájnnak köszönhetően a Nikon 1 S2 puszta birtoklása is öröm. A finoman ívelt felület és a minimalista kialakítás jóvoltából minden környezetbe gyönyörűen beilleszkedik. A váz négyféle színben kapható: jégfehér, matt fekete, rúzsvörös és napsugársárga. A mellékelt 1 NIKKOR szettobjektív tökéletesen illeszkedik a fényképezőgépváz színéhez.
       
    • Vezeték nélküli adapter: tegye izgalmasabbá közösségi hálózati jelenlétét, és tűnjön ki az okostelefonos fotók tömegéből a Nikon 1 által készített nagyszerű képek megosztásával! Felvételeit a külön megvásárolható Nikon WU-1a vezeték nélküli mobiladapter² segítségével közvetlenül intelligens eszközre továbbíthatja, ahonnan azokat azonnal megoszthatja.
       
    • Bővíthető rendszer: váltson nézőpontot a Nikon prémium minőségű 1 NIKKOR objektívcsaládjával. Távoli témák fényképezéséhez vigye magával az 1 NIKKOR VR 30–110 mm-es objektívet. Ha sokoldalú objektívre van szüksége, a kompakt és stílusos 1 NIKKOR VR 10–100 mm-es objektívet ragadja meg. Ha pedig szépen elmosódott hátterű portrékat készítene, használja az 1 NIKKOR 18,5 mm-es fix objektívet.

       

    Hivatalos terméktájékoztatók és tesztek


    Pixinfo teszt

  • Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
    Jellemzők:magyar menü; Aktív D-Lighting; automatikus témamód választás; elektronikus zár; portaszító üveg a szenzor előtt; Smart Photo Selector mód; Motion Snapshot mód
    LCD:3,0"
    Pixelszám:15 megapixel
    Iso értékek:auto; 200-12800 1/3 Fé lépésekben
    Képstabilizátor:objektívtől függ
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:hosszú záridő; automata; derítés; lassú szinkron; második redőny; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:nincs
    Digitális zoom:nincs
    Manuális fókusz:van
    Autófókusz:hibrid; középső 75 AF-pont fáziskülönbségen alapuló; 41 automatikus AF-pont beállítás; 135 pontos
    Makró:objektívtől függ
    Szűrőméret:objektívtől függ
    Kereső:kijelző
    Fehéregyensúly:auto; manuális; 6 előre beállított
    Szenzor típusa:CMOS
    Zársebesség-tartomány:1/6000 - 30 másodperc + B záridő
    Expozíciókompenzáció:±3EV 1/3 lépésközzel
    Fénymérés:mátrix; átlag; középre súlyozott; szpot
    Rekesz-elõválasztás:van
    Zársebesség-előválasztás:van
    Távkioldó:opcionális
    Önkioldó:2 másodperc; 5 másodperc; 10 másodperc
    Belső memória:nincs
    Memóriakártya foglalat:microSDHC; microSD; microSDXC
    Burkolat anyaga:műanyag
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:EN-EL20 Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    • Nikon 1 S2 digitális fényképezőgép
    • 1 NIKKOR 11–27.5mm f/3.5–5.6 zoom objektív
    • AN-N1000 szíj
    • BF-N1000 vázsapka
    • EN-EL22 lítium-ion akkumulátor
    • MH-29 akkutöltő
    • ViewNX2
    • Hazsnálati útmutató
    • Garancia
       

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS