Vásárlási infó Bejelentkezés / Regisztráció Főoldal
PRÓBÁLD KI
INGYEN A LEGÚJABB
OLYMPUS GÉPEKET!
Kényelmes
csomagátvétel
országszerte

Webáruház top termékei

Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)

Nikon 1 AW1 digitális fényképezőgép (2év) Adventure kit, AW 11-27,5 mm (1év) objektívvel

Gyártó: Nikon
Cikkszám: VVA203K001
A vízálló, ütésálló és fagyálló, elképesztően gyors Nikon 1 AW1 minden körülmények között teljesít. Akár sípályán, akár jachtkiránduláson, akár szafaritúrán fényképez vele, ez a rendszer-fényképezőgép megfelelően védve van a balesetek és a természet viszontagságai ellen. A kifinomult, minimalista tervezésnek köszönhetően pedig még egy divatos városi eseményen sem tűnik majd vele idegennek.

Összehasonlítás Kedvencekbe Videó

Jelenleg nem kapható!
INGYENES
SZÁLLÍTÁS!
Leírás Paraméterek Mi van a dobozban? Értékelések (0)

Nikon 1 AW1 Adventure kit


Kalandbiztos
Vízálló (15 méterig)*, ütésálló (legfeljebb 2 méteres magasságból leejtve)**, fagyálló (-10°C-os hőmérsékletig) és porálló*** – ez a fényképezőgép teljes védettségben várja a stílusos kalandozást.

Erős és ellenállhatatlan
Ez a fényképezőgép a robusztus funkcionalitás és a minimalista design lenyűgöző elegyét kínálja: éppen olyan divatos a városban, mint a sípályán.

1 NIKKOR AW objektívek
A két vízálló és ütésálló objektív szárazföldön és a víz alatt egyaránt sokoldalú, precíz és stílusos kiegészítői a gépnek, bárhová is vigye őket.

Fényképezzen az élet sebességével
Készítsen teljes felbontású képeket még gyorsan mozgó témáról is akár 15 kép/másodperc sebességgel, vagy állítson élességet egyetlen pontra és érjen el 60 kép/mp sebességet.****

Továbbfejlesztett minőség
Bízza emlékeit egy arra érdemes fényképezőgépre. A nagy teljesítményű, CX-formátumú CMOS-képérzékelő még gyenge fényben is elsőrangú képeket készít.

Precíz felvételkészítés
A Nikon 1 továbbfejlesztett hibrid AF (automatikus élességállítási) rendszere olyan gyorsan állít élességet, hogy ön késedelem nélkül rögzítheti a történéseket. Rögzítsen pontos élességű fényképeket és videókat minden alkalommal – még gyenge fényben is.

Kiemelkedő képminőség
A CX-formátumú CMOS-érzékelő 14,2 megapixeles felbontást kínál, az ISO érzékenységtartomány pedig a 6400-as értékig terjed, ami gyenge fényben is remek részletgazdagságot biztosít.

Mozgatásos vezérlés
A könnyű fényképezés új dimenzióját teremti meg, még kesztyűben is. Csak tartsa lenyomva a Mozgatásos vezérlés gombot, majd a beállítások módosításához vagy a készített felvételek megtekintéséhez döntse meg a fényképezőgépet.


Tulajdonságok


 • Kövesse nyomon kalandjait: a GPS- és GLONASS-támogatás jóvoltából pontos helyadatokat rögzíthet a képek EXIF-adataiban.
   
 • Azonnali megosztás: képeit közvetlenül okostelefonjára vagy táblagépére***** küldheti a WU-1b vezeték nélküli mobiladapterrel. Kalandjait egyszerűen megoszthatja, illetve nagy képernyőn ellenőrizheti képeit.
   
 • Videovarázs: hozza ki a legjobbat a két világból – készítsen teljes felbontású (3:2 képarányú) fényképeket, miközben teljes HD felbontású videót rögzít. Csak nyomja meg a kioldógombot a fénykép elkészítéséhez; a művelet nincs hatással a videofelvételre.
   
 • Merre jár éppen? Kövesse nyomon tengerszint feletti magasságát vagy víz alatti mélységét a kettős magasságmérő/mélységmérő használatával. Az elektronikus iránytűvel ellenőrizheti pozícióját, a virtuális horizont funkció pedig abban segít, hogy ne legyenek dőlt vonalak a képeken.
   
 • Haladó videó mód: válassza a haladó videó módot, amelyben gond nélkül módosíthatja a kézi expozíciós beállításokat, felvétel előtt vagy közben egyaránt beállíthatja a záridőt és a rekeszt. Ha kisebb képméretet választ, akkor pedig drámai hatást érhet el a rendkívüli lassítással.
   
 • Mozgó pillanatkép: mutasson meg többet a pillanatból, keltse életre állóképeit egy kattintással! A fényképezőgép egy könnyen megosztható „élő képet” rögzít, amelynek során a pillanatot úgy ragadja meg, hogy az egy lassított videóval kezdődik, és egy nagy felbontású fényképpel végződik.
   
 • EXPEED 3A: a Nikon kettős képfeldolgozó rendszerrel felszerelt, következő generációs motorja lenyűgözően gyors adatfeldolgozásra képes, így minden helyzetben páratlan teljesítményt tud nyújtani. Könnyedén megbirkózik a fényképezőgép processzorigényes műveleteivel, például a gyors sorozatfelvétellel vagy a fényképek és videók egyidejű rögzítésével..
   
 • A legjobb pillanat rögzítése: mindig kiválaszthatja a legjobb felvételt. A Lassú nézet funkció legfeljebb 20 képből álló sorozatfelvételt készít, és lassított felvételként megjeleníti azokat az LCD-képernyőn, így ön kiválaszthatja a megőrizni kívánt pillanatot. Az Intelligens képválasztó funkció akár 20 nagy felbontású képet készít, és felajánlja közülük az öt legjobbat.
   
 • Élő képmódosítás: a kép készítés előtti javításának gyors és egyszerű módja. A beállítások ösztönös módosításával kimerevítheti az mozgalmas pillanatokat, beállíthatja a megvilágítást vagy épp elmoshatja a hátteret – a módosítások eredményét pedig azonnal ellenőrizheti az LCD-monitoron.
   
 • Kreatív mód: segítségével felvételkészítés előtt szűrőket és effektusokat adhat fényképeihez, illetve a teljes vezérelhetőség érdekében hozzáfér a PSAM fényképezési módokhoz. Ha a víz alatti fotózás művészetét szeretné kipróbálni, használja a vadonatúj víz alatti beállításokat, amelyekkel természetes szépségükben adhatja vissza az óceán, tó vagy medence felszíne alatt látható színeket.
   


1 NIKKOR 11–27.5 mm f/3.5–5.6 objektív


A 11–27,5 mm-es gyújtótávolság-tartomány könnyedén lefedi a legtöbb gyakori fényképezési helyzetet, a szuperkarcsú kialakítás révén pedig az objektív a fényképezőgépen tartható, amely még így is elfér a zsebében vagy táskájában. Amikor tehát elérkezik a várva várt fotós – vagy videós – pillanat, akkor ön egy szempillantás alatt tettre kész lehet. Csak forgassa el az objektívet a fényképezőgép bekapcsolásához, vagy húzza be a kikapcsoláshoz.

Tulajdonságok


 • 11–27,5 mm-es zoomtartomány (35 mm-es formátumban kifejezve: 30–74 mm): lefedi a leggyakrabban használt gyújtótávolságokat.
 • Nikon 1-bajonettel való használatra optimalizált optika: ED üveg és aszferikus lencsetagok biztosítják a kiváló felbontást és kontrasztot.
 • Behúzható objektív mechanizmus: remek hordozhatóságot biztosít. A zoomgyűrű elforgatásával kapcsolhatja be a fényképezőgépet. A fényképezőgép kikapcsolásához egyszerűen húzza be az objektívet.
 • Stílusos külső kialakítás: a fémgyűrűk eleganciát kölcsönöznek, a keskenyedő kialakítás miatt az objektív kisméretű lehet.
 • Zökkenőmentes rekeszmechanika: még videofelvétel közben is egyenletesen lágyíthatja el a hátteret, így a téma még jobban kiemelhető.
 • Motoros élességállítás: a vázon található kezelőszerveken keresztüli kézi élességállítást tesz lehetővé.
 • Első és hátsó objektívsapkát tartalmaz.
 • Külön megvásárolható tartozékok:felcsavarható objektív fényellenző (HN-N102), 40,5 mm-es felcsavarható szűrők és objektívtok (CL-N101).


* Belső tesztek igazolták a JIS/IEC 8. védettségi osztálynak (IPX8) megfelelő vízállóságot; vízálló 1 NIKKOR objektív csatlakoztatása esetén.
** Belső tesztek szerint kompatibilis a MIL-STD-810F Method 516.5: Shock szabvánnyal; vízálló 1 NIKKOR objektív csatlakoztatása esetén. Az ütésállóság felnyitott beépített vaku esetén nem garantált.
*** Belső tesztek igazolták a JIS/IEC 6. védettségi osztálynak (IP6X) megfelelő vízállóságot; vízálló 1 NIKKOR objektív csatlakoztatása esetén.
**** A Nikon teljesítménytesztjei szerint a Nikon 1 AW1 fényképezőgép kb. 60 kép/mp sebességgel készít teljes méretű képeket legfeljebb 20 képig, ha az élességállítási mód beállítása AF-S, az élesség és az expozíció pedig az első képre beállított értéken rögzített. Az AF-követés bekapcsolása esetén kb. 15 kép/mp sebességgel fényképezhet, egymás után legfeljebb 22 képet.
***** Android™ és iOS operációs rendszert futtató intelligens eszközökkel kompatibilis. A funkció használatához előzetesen telepíteni kell az intelligens eszközre a Wireless Mobile Adapter Utility nevű alkalmazást, amely ingyenesen letölthető a Google Play™ vagy az iTunes® szolgáltatásból.

 

Hivatalos terméktájékoztatók és tesztek


Pixinfó teszt

 

Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
Jellemzők:magyar menü; automata témaprogram választás; Aktív D-Lighting; EXPEED 3A processzor; elektronikus zár; portaszító üveg a szenzor előtt; Smart Photo Selector mód; Motion Snapshot mód
LCD:3,0"
Pixelszám:14 megapixel
Iso értékek:auto; 160-6400
Képstabilizátor:objektívtől függ
Beépített vaku:van
Vaku opciók:hosszú záridő; automata; derítés; lassú szinkron; második redőny; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
Külső vakupapucs:nincs
Digitális zoom:nincs
Manuális fókusz:van
Autófókusz:hibrid; középső 75 AF-pont fáziskülönbségen alapuló; 41 automatikus AF-pont beállítás; 135 pontos
Makró:objektívtől függ
Szűrőméret:objektívtől függ
Kereső:kijelző
Fehéregyensúly:auto; manuális; 7 előre beállított
Szenzor típusa:CMOS
Zársebesség-tartomány:1/16 000–30 másodperc + B záridő
Expozíciókompenzáció:±3EV 1/3 lépésközzel
Fénymérés:mátrix; átlag; középre súlyozott; szpot
Rekesz-elõválasztás:van
Zársebesség-előválasztás:van
Távkioldó:nincs
Önkioldó:2 másodperc; 5 másodperc; 10 másodperc
Belső memória:nincs
Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
Burkolat anyaga:polikarbon
Tömörítetlen formátum:RAW
Energiaforrás:EN-EL20 Li-ion
Videokimenet:van
USB:van
 • Nikon 1 AW1 Adventure Kit
 • AN-N1000 szíj
 • BF-N2000 vázsapka
 • EN-EL20 lítium-ion akkumulátor
 • MH-27 akkumulátortöltő
 • PA-N1000 O-gyűrű védő
 • ViewNX2
 • UC-E19 USB-kábel
 • WP-G1000 szilikonos zsír
 • WP-O2000 O-gyűrű
 • Használati útmutató
 • Garancia

 

  Név:*    
  Ami tetszik:     Ami nem tetszik:
  Értékelés szövege:*  
     
Moderálási elveink
Összehasonlítás: 0 db termék
Összes
törlése
KIJELÖLTEK
ÖSSZEHASONLÍTÁSA