Olympus RECMIC II - RM-4010P (Trackball) System Edition diktafon - Tennofoto.hu

Olympus RECMIC II - RM-4010P (Trackball) System Edition diktafon

95 990 Ft
Olympus
OLYJRP026

Az új sorozat négy hangrögzítője az innovatív zajkioltó technológia előnyeit kínálja - az intelligens kétmikrofonos rendszer által nyújtott sokoldalú irányíthatóság és zajszűrés mellett.

  • Olympus RECMIC II - RM-4010P (Trackball) System Edition diktafon



    FEDEZZE FEL A BESZÉDFELISMERŐ RENDSZEREK ÚJ DIMENZIÓIT! A RecMic II sorozat tervezésének fő irányvonala a szakemberek által támasztott követelmények és igények magas szintű kiszolgálása az ideális használhatóság és a beszéd szöveggé formálásának megoldásai tekintetében. Az új sorozat négy hangrögzítője az innovatív zajkioltó technológia előnyeit kínálja - az intelligens kétmikrofonos rendszer által nyújtott sokoldalú irányíthatóság és zajszűrés mellett. Mindegyik modell rendkívül finom felületkezelést és halk gombokat kapott az érintésből eredő zajok kiküszöbölése érdekében. Az antimikrobiális felületek a magas szintű higiéniai követelményeknek felelnek meg - ami különösen fontos az egészségügyi és gyógyászati alkalmazás esetén.
     

    Az RM-4010P

    Ezt a hangrögzítőt azoknak ajánljuk, akik a valósidejű beszédfelismerés előnyeit keresik. Az RM-4010P trackball egysége gyors és egyszerű egérmutató-vezérlést biztosít. Minden gombhoz a leggyakrabban használt funkció párosítható - például a beszédfelismerés folyamatának parancsai.

     


    Intelligens kétmikrofonos rendszer


    Irányított felvétel kikapcsolva (Directionality OFF)
    A pontos beszédfelismerés egyik alapkövetelménye a mikrofon pontos irányítása. Ha kikapcsoljuk a Directionality funkciót, a háttérzaj rögzítésre kerül.

    Irányított felvétel bekapcsolva (Directionality ON)
    A RecMic II rendszer két többirányú mikrofonja által a felvétel pontosan a beszélőre irányítható. A környező hangok ekkor nagymértékben figyelmen kívül maradnak.

    Csendes környezet
    A bármilyen környezetben elérhető, pontos felvételi minőséget keresi? Nem szeretné, hogy a felvételt bármi megzavarná? Szereti kötöttségek nélkül kiválasztani a hangrögzítés helyét - és közben szereti a friss levegőt nyitott ablak mellett? De mindig ott van a nem várt hangok kockázata...

    Zajos környezet
    A RecMic II minimalizálja a váratlan hangok kockázatát. A felvételek minőségét így jóval kevésbé befolyásolja a háttérzaj!

    Beam Forming technológia
    A RecMic II sorozat innovatív, intelligens kétmikrofonos rendszerének köszönhetően a háttérzaj aktívan elkülönül, így a rendszer figyelmen kívül hagyhatja - ezzel a beszédfelismerés figyelemre méltó pontossága érhető el.
     



    Zajkioltó funkció felvétel közben


    A fejlett zajkioltó funkció azonosítja a beszédhangot és úgy rögzíti azt, ahogy van. Az ugyanakkor érkező, zajként értelmezhető, alacsony frekvenciájú hangok a beszédhangtól elkülönülnek és kioltásra kerülnek. Bárhol és bármikor!

    A zajkioltó funkció és a felvétel irányíthatóság az RCT (RecMic Configuration Tool) alkalmazás segítségével konfigurálható - illetve gombkombinációk segítségével szoftver nélkül is (a használati útmutatóban leírtak szerint).

    Letöltés itt.
     

    RecMic II sorozat // Kiemelt funkciók


     
    • Trackball intelligens egérmutató mozgatással
      GYORSABB KURZOR- ÉS EGÉRMUTATÓ VEZÉRLÉS – Az integrált trackball segítségével az egérmutató hangrögzítés közben is vezérelhető. Az intelligens trackball szükség esetén gyorsítja az egérmutató mozgását - és a bal egérgombhoz hasonlóan használható kattintásra.
    • Zárt hangszóró kialakítás
      Az intelligens tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően a hangszóró a készülékház minimális nyitása mellett is elég hangerő és jó hangminőség biztosítására képes. Ezzel a megoldással a hangszóró egység nagymértékben védhető a por hatásai ellen.
       
    • Háromrétegű stúdió-pop szűrő
      A LEGJOBB EREDMÉNY A BESZÉDFELISMERÉS FOLYAMATÁBAN – A mikrofonborítás háromrétegű pop-szűrővel rendelkezik. A kivitel így meggátolja a beszéd közben egyébként hallható lélegzetvétel és a hangsúlyozásnál megjelenő "szélzaj" felvételét, ezzel a beszédfelismerés még eredményesebb lehet. A felvétel átírásakor az átírást végző kollégája élvezni fogja a tökéletes felvételi minőséget.
       
    • Antimikrobiális felületek
      HATÉKONY MEGOLDÁS MIKROBÁK ELLEN – A készülékház antimikrobiális anyagokból készült felületei hatékony védelmet nyújtanak a mikrobák ellen. Az alkalmazott Polygiene technológia az ezüst-ionok mikroorganizmusok növekedését gátló, természetes tulajdonságait használják ki.
       
    • Mikrofonállvány automatikus állványfelismerő funkcióval
      INTELLIGENS MIKROFONÁLLVÁNY-FUNKCIÓ – A speciális mikrofonállvány kézbentartás nélküli használatot tesz lehetővé, más eszközről történő vezérlés mellett. A RecMic II ekkor automatikusan széles felvételi tartományú, irányított mikrofon módra vált, így nem is kell foglalkoznunk a mikrofon beállításokkal a kézbentartás nélküli / illetve klasszikus hangrögzítés közötti váltásnál.
       
    • HID Keyboard üzemmód
      TELJES KOMPATIBILITÁS – Három különböző üzemmód között választhatunk, standard HID-Keyboard vezérléssel. Két mód a Dragon, illetve Windows beszédfelismerő rendszernek megfelelő előre beállított funkciógombokkal rendelkezik, míg a harmadik teljes mértékben egyéni igényekre szabható az Olympus RecMic Configuration Tool (RCT) alkalmazás segítségével. A virtuális környezetet használó rendszerek szintén előnyöket élvezhetnek a HID Keyboard mód által - hiszen nincs szükség speciális illesztőprogram telepítésére.
       


    RecMic II sorozat // Üzemmódok


    Mind a négy új RecMic II hangrögzítő Plug & Play élményt kínál. Nem kell gondot fordítani újabb és újabb szoftverek telepítésére. Nem kell aggódni a klasszikus beszédfelismerő programok kompatibilitása miatt. A Plug & Play élménye bármely népszerű rendszeren élvezhető. Válassza ki a következő üzemmódok egyikét, azt, amelyik a legjobban megfelel az igényeinek és a környezetnek. A beállításokat tartalmazó pdf letölthető.


    Dragon Speech Recognition üzemmód
    PLUG & PLAY – Csatlakoztassa RecMic II hangrögzítőjét Dragon beszédfelismerő programhoz és nincs is szükség további szoftver telepítésére. A csatlakoztatás után a hangrögzítő azonnal érzékeli a programot és automatikusan vált a Dragon Speech Recognition üzemmódra - ekkor minden gomb a program kezeléséhez ideális funkcióra áll be.
    Letöltés itt.

    Windows Speech Recognition üzemmód
    PLUG & PLAY – Egyszerűen csak csatlakoztassa RecMic II hangrögzítőjét Windows operációs rendszert használó számítógéphez - további szoftver telepítése nélkül. A csatlakoztatás után - amennyiben az alkalmazott Windows verzió tartalmazza a Windows Speech Recognition modult - már használatba is vehető az előre megadott funkciógomb-hozzárendeléssel.
    Letöltés itt.

    Teljesen egyéni igényekre szabható gombkombinációk
    A RecMic II hangrögzítők négyféle gomb-üzemmóddal használhatók. Az első a Standard Olympus mód mindenféle, kifinomult gombfunkciókat támogató alkalmazás használatát lehetővé teszik - például makró, gombkombinációk, szöveg bevitel és Dragon parancsok ismeretével, amennyiben az RCT program fut a háttérben. A többi üzemmód standard HID Keyboard mód.
    Letöltés itt.

    ODMS - Professzionális hangrögzítés-munkafolyamatok
    Az ODMS munkafolyamat-alkalmazás az Olympus Speech Documentation Solutions szíve. Az Olympus Dictation Management System (ODMS) mindent megad, amire csak a professzionális hangrögzítés munkafolyamata közben szüksége lehet - a hangrögzítéstől az átírásig. A rendszer megbízható adatbiztonság mellett felhasználóbarát kezelőfelületet kínál.

  • Jellemzők: Intelligens kétmikrofonos rendszer; Plug and Play HID-billentyűzet móddal; Zajos környezetre optimalizálva
    Beépített memória:nincs
    Garancia:2 év
    • Olympus RECMIC II - RM-4010P (Trackball) System Edition diktafon
    • Mikrofonállvány
    • Gyors használatbavételi útmutató (EN/CZ/DK/DE/ES/FI/FR/IT/LIT/NL/PL/RUSV)
    • OLYMPUS RecMic Configuration Tool (RCT) (weboldalról letölthető)
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS