Olympus LS-P4 lineáris PCM hangrögzítő - Tennofoto.hu

Olympus LS-P4 lineáris PCM hangrögzítő

Olympus
OLYJPH013

FLAC felvétel és lejátszás
Hi-Res 96kHz/24-bit audio
Elképesztően kompakt: könnyű és kisméretű kivitel

Jelenleg nem kapható!
  • Olympus LS-P4 lineáris PCM hangrögzítő - Magas szintű hangminőség. Kisméretű fájlok.


    Magas szintű hangminőség, kis fájlméret
    Az LS-P4 az első lineáris PCM hangrögzítők egyike, amely FLAC formátum felvételére alkalmas. A közel tökéletes 96kHz/24-bit hangrögzítés a CD-minőségnél is jobb - de a fájlméret akár 30%-kal kisebb, mint PCM/WAV formátum használatakor.

    A te hangrögzítőd, a te igényeid szerint
    Az LS-P4 hangrögzítő "Hi-Res" zenelejátszóként is használható FLAC formátumú fájlok meghallgatásához, de WAV és MP3 formátumhoz is. A USER mód ekvalizerének köszönhetően a lejátszás egyéni igényeinkre szabható. A Hi-Res minőségű hanganyagok terjesztésével foglalkozó weboldalakról letöltött dalok hallgatása igazi élvezet!


    Természetes hang, finom felvételek
    Az LS-P4 az első olyan PCM hangrögzítők egyike, amely fade-in/fade-out funkciót kínál. Ez a funkció a hangrögzítés első másodpercében nulláról fokozatosan a megfelelő szintre emeli a hangerőt, illetve az utolsó másodpercben fokozatosan teljesen lecsökkenti. Ezáltal a hangfelvétel finoman indul és végződik, kiküszöbölve a korábban jellemző nem túl kellemes kattanó hangot


    Kreatív felvételkészítés, különleges hangzás
    Élvezd az egyszerű overdubbing funkciót LS-P4 hangrögzítőddel. Vedd fel a zenédet úgy, hogy hallgatod az elsőként rögzített hangsávot és közben játszod a másodikat. Például felveheted a dobot, majd azt lejátszva a ritmust és a basszust, végül ráénekelve készítheted el a végleges dalt.


    Tökéletes segítőtárs
    Vékony és kompakt hangrögzítő, mely mindig nálad lehet: az LS-P4 egy funkciókkal teli, kiváló hangminőség felvételére képes hangrögzítő és zenelejátszó egyben. A kiváló hangminőség és a lehető legegyszerűbb használhatóság ötvözete. Tiszta, dinamikus videó hangok és zene felvételére is optimális választás!


    Reflektorfényben: a hang
    Adj főszerepet a hangnak és máris kész a kasszasiker. Nézd meg, mit ad a nagyszerű - LS-P4 hangrögzítővel készült - hangfelvétel a videókhoz. Vörös szőnyeget az LS-P4-nek és az OM-D E-M1 Mark II-nek!


    A nagyszerű hang akár 51%-ban is hozzájárulhat a videó tökéletességéhez!
    Ha egy videós kipróbálja a szuper-kompakt és könnyű LS-P4 hangrögzítőt - szinte már nem is tud élni nélküle! Rögzíts mindent Hi-Res hangminőségben, bárhol és bármikor - akár útközben is!


    Kompakt eszköz hatalmas kreatív tudással
    A kézbe simuló kis LS-P4 Hi-Res Audio hangrögzítő a kreatív hangfelvételi lehetőségek teljesen új világát tárja elénk. A számtalan kiválóan alkalmazható funkció zene a hangspecialisták füleinek!


    Tökéletes az OM-D fényképezőgépekhez
    Egy digitális fényképezőgéphez - például egy OM-D-hez - csatlakoztatott LS-P4 hangrögzítő precízebben és tisztábban rögzíti a hangokat filmkészítés közben, mint a fényképezőgépbe épített mikrofon.

  • Jellemzők:FLAC formátum felvételére alkalmas; Hi-Res 96kHz/24-bit audio; OM-D fényképezőgépekhez ez - csatlakoztatható; VCVA (hangra induló) felvétel
    Felvételi formátum:MP3; PCM
    Külső memória:microSD/SDHC
    Beépített memória:8 GB
    Garancia:2 év
    • Olympus LS-P4 Lineáris PCM hangrögzítő
    • Ni‑MH akkumulátor
    • Állványadapter
    • Használati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS