Olympus DM‑670 diktafon - Tennofoto.hu

Olympus DM‑670 diktafon

Olympus
OLYJDM038

Három mikrofonos rendszer
PCM: CD minőségénél jobb hangzás
Bővített lejátszó funkció MP3 lejátszóval

Jelenleg nem kapható!
  • Olympus DM‑670 - Remekbe szabott felvételkészítési adottságok

    A szemet gyönyörködtető, fém házas DM‑670 komoly professzionális funkciókat kínál a lélegzetelállító hang‑ és zenerögzítéshez különböző formátumokban – beleértve a CD‑minőségnél is jobb PCM formátumot is – ugyanakkor rendelkezik mindazon jellemzőkkel, melyek a legkiválóbb minőségű és kényelmes zene, hangoskönyv és podcast lejátszáshoz szükségesek. Míg a korábbi, DM‑450 / DM‑550 modelleken a két sztereó mikrofon a legtisztább sztereó felvételkészítést szolgálta, az új modellbe beépített harmadik, center mikrofon még magasabbra teszi a lécet. Ez a mikrofonkombináció még kiegyensúlyozottabb és élethűbb felvételeket eredményez – különösen az emberi hangok esetében, és még szélesebb hangspektrumot fed le az alacsonytól a magas frekvenciákig. A DM‑670 diktafon Hangos útmutató funkcióval, 99 indexjel elhelyezési lehetőséggel és 8GB memóriával rendelkezik, amely microSD kártyahelyen keresztül bővíthető, míg az egyéb funkciók egész tárházát kínálja, mint például a különböző programok, alulvágó szűrő, és automata felvétel, melyek mind a az igényes professzionális felhasználók kimagasló minőségű hangfelvételi és lejátszási lehetőségeit támogatják.

     

    Tulajdonságok
     


    Ahol a professzionális hangtechnika és az egyszerűség találkozik

    • TRESMIC mikrofonrendszer
      Készítsen szélessávú sztereó felvételeket valódi mélyhangokkal.
      A DM-670 két, 90°-os elrendezésű kondenzátormikrofonja által garantált kiváló sztereó hangfelvétel mellett egy harmadik, központi többirányú mikrofon beiktatásával a 20 Hz feletti frekvenciák - így a mélyhang-tartomány - rögzítése is lehetővé válik. A mikrofonoknak e kombinációja által a felvételek még harmonikusabbak és valósághűek lesznek, szélesebb hangspektrumot fognak át ragyogó tisztaság mellett, az alacsonytól a magas frekvenciákig.
       
    • Célzott finomhangolás 
      A DM-670 célzó mikrofonjának teljesítménye bármilyen körülménynek megfelelően beállítható az optimális szintre.
      Teljes vezérelhetőség a hang irányától függetlenül.
      Optimalizálja a felvételkészítést bármilyen irányból az irányított mikrofon funkció segítségével.
      A DM-670 a legkorszerűbb, minőségi irányított mikrofon szabályozási technológiákkal büszkélkedhet - mely az irányított mikrofon mód használatával lehetővé teszi a felvétel irányának precíz beállítását. Így a különféle, speciális helyzetekhez alkalmazkodhatunk. Határozza meg a hangterületnek azt a speciális részét, amelyet rögzíteni szeretne – legyen az akár egy konferencián, ahol széles tartományban, különféle hangforrások hangjait kell felvenni, vagy egy előadóteremben, ahol több ember közül csak az előadó hangját szeretné rögzíteni - és ami egy szűkebb tartomány beállítását igényli, távolról történő felvételkészítés mellett.
       
    • Csúcsminőségű lejátszás
      A DM-670 modern Wolfson lejátszó motorja kiváló tisztaságú hangzást biztosít.
      Az eredeti hang valósághű megjelenítése.
      A DM-670 lejátszásért felelős modulja valósághűen reprodukálja a mély és a magas hangokat egyaránt.
      Ha hanglejátszásról van szó, a DM-670 a legjobb bizonyítványokkal dicsekedhet egy új sztereó kodeknek köszönhetően, amelyet a high-end audio világában nagy presztízzsel bíró márka, a Wolfson kifejezetten hordozható audio alkalmazásokhoz fejlesztett ki. Ez a csúcsminőségű hangzásra törekvő legújabb technológia figyelemre méltóan növeli a hangzás eredetiségét - ráadásul a teljes frekvenciatartományban, a professzionális, illetve az otthoni felhasználástól függetlenül.
       
    • microSD kártyahely
      Egyszerűbb és hatékonyabb munkavégzés, bőséges memória és gondmentes fájlkezelés.Az üzleti környezetben készített felvételeknél, ahol a számítógéppel való kompatibilitás különösen fontos, a DM-670 microSD kompatibilitása jelentősen könnyebb és hatékonyabb munkavégzést kínál. Ez lehetővé teszi, hogy akár a hangfelvétel helyszínén másolja és továbbítsa felvételeit - valamint biztosítja, hogy könnyedén helyezzen át fájlokat belső és külső memóriák között, segítve a rendelkezésre álló memóriakapacitás teljes kihasználását. A memóriakártya foglalat akár 32 GB-os microSD kártyák befogadására is alkalmas, így nem kell aggódnia a memóriaterület miatt akkor sem, ha a kiváló hangminőség biztosítására kifejezetten nagyméretű fájlok készülnek.
       
    • Kis energiafelhasználás. Nagy hatékonyság.
      Élvezze a hatékony energiafelhasználás és az USB-n keresztül tölthető akkumulátor előnyeit!
      A hatékony energiafelhasználásnak köszönhetően a DM-670 hangfelvételi ideje egy feltöltéssel kb 46 óra.
  • Felvételi formátum:MP3; PCM; WMA
    Külső memória:microSD/SDHC
    Beépített memória:8 GB
    Garancia:3 év Tedd Próbára Pont garancia
    • DM-670 hangrögzítő
    • CS138 Többfunkciós tok
    • Ni-MH akkumulátorok
    • KP22 USB kábel
    • Csuklópánt
    • Sonority
    • Használati útmutató
    • Fülhallgató
    • 3 év Tedd Próbára Garancia
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS