Sony Power Bank, univerzális külső töltő, 3000mAh - Tennofoto.hu

Sony Power Bank, univerzális külső töltő, 3000mAh

Sony
CP-V3L

Nagy teljesítményű 3000 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátor

Jelenleg nem kapható!
  • Sony Power Bank, univerzális külső töltő, 3000mAh


    Nagy teljesítményű 3000 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátor
    Érezze az erőt a tölthető Sony lítium-polimer akkumulátor használatával. A 3000 mAh teljes kapacitás által teljesen feltöltheti okostelefonját, a szabadalmaztatott hibrid gél összetétel pedig akár 1000 teljesítményciklust is lehetővé tesz az akkumulátor számára, eredeti kapacitásának 90%-át megtartva.

    Csatlakozás USB-porton keresztül
    Bőséges energia készülékei számára. Energiaellátás okostelefonja, hordozható játékkonzolja, digitális fényképezőgépe vagy videokamerája számára. Egyetlen USB-port 1,5 A folyamatos energiaellátást képes biztosítani akár 70 percen keresztül – tökéletes készülékei menet közbeni töltésére.

    USB- vagy hálózati töltés
    Ellenőrizze, hogy a CP-V3A fel van-e töltve, és készen áll-e mobileszközeinek töltésére. Csatlakoztassa egy számítógéphez vagy laptophoz a mellékelt mikro USB-kábelen keresztül vagy csatlakoztassa elektromos hálózatra, és gondoskodjon újratöltéséről egy (külön kapható) hálózati adapter segítségével.

    Könnyű hordozhatóság, vékony és könnyű kialakítás
    A hordozható CP-V3A alig 86 grammot nyom, és elég kicsi ahhoz, hogy mindig zsebében vagy táskájában tarthassa vészhelyzet esetére, ha éppen energialöketre van szüksége. A vékony, mégis tartós alumínium háznak köszönhetően kecses kialakításával tökélesen illeszkedik meglévő műszaki tartozékai sorába.

    Ellenőrizze a töltést a két kényelmes LED-es jelzőfénnyel
    A hasznos LED-kijelzés tájékoztatja a töltés aktuális állapotáról. Ha teljesen feltöltötte a csatlakoztatott eszközt, megjelenik a zöld jelzés, a töltés közbeni állapot megjelenítéséről pedig a narancssárga színű jelzés gondoskodik. A narancssárga jelzés felhívja a figyelmet a töltő aktuális teljesítményére – így Ön ellenőrizheti, mielőtt elhagyja a házat.

    Számtalan színből választhat
    Rendezze műszaki tartozékait színek szerint. Több élénk és stílusos színben is elérhető hordozható töltő, így Ön kiválaszthatja a stílusának legmegfelelőbbet. Bármilyen színről is van szó, a választás az Öné.

  • Teljesítmény:3000 mAh
    Garancia:1 év
    • Sony Power Bank, univerzális külső töltő, 3000mAh
    • Használati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS