Vásárlási infó Bejelentkezés / Regisztráció Főoldal
PRÓBÁLD KI
INGYEN A LEGÚJABB
OLYMPUS GÉPEKET!
Kényelmes
csomagátvétel
országszerte

Webáruház top termékei

Külső töltők

Sony Power Bank, univerzális külső töltő, 3000mAh

Gyártó: Sony
Cikkszám: CP-V3L
Nagy teljesítményű 3000 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátor

Kedvencekbe

A termék ára:
6 900 Ft
db
GARANCIA Házhoz-
szállítás
Leírás Paraméterek Mi van a dobozban? Értékelések (0)

Sony Power Bank, univerzális külső töltő, 3000mAh


Nagy teljesítményű 3000 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátor
Érezze az erőt a tölthető Sony lítium-polimer akkumulátor használatával. A 3000 mAh teljes kapacitás által teljesen feltöltheti okostelefonját, a szabadalmaztatott hibrid gél összetétel pedig akár 1000 teljesítményciklust is lehetővé tesz az akkumulátor számára, eredeti kapacitásának 90%-át megtartva.

Csatlakozás USB-porton keresztül
Bőséges energia készülékei számára. Energiaellátás okostelefonja, hordozható játékkonzolja, digitális fényképezőgépe vagy videokamerája számára. Egyetlen USB-port 1,5 A folyamatos energiaellátást képes biztosítani akár 70 percen keresztül – tökéletes készülékei menet közbeni töltésére.

USB- vagy hálózati töltés
Ellenőrizze, hogy a CP-V3A fel van-e töltve, és készen áll-e mobileszközeinek töltésére. Csatlakoztassa egy számítógéphez vagy laptophoz a mellékelt mikro USB-kábelen keresztül vagy csatlakoztassa elektromos hálózatra, és gondoskodjon újratöltéséről egy (külön kapható) hálózati adapter segítségével.

Könnyű hordozhatóság, vékony és könnyű kialakítás
A hordozható CP-V3A alig 86 grammot nyom, és elég kicsi ahhoz, hogy mindig zsebében vagy táskájában tarthassa vészhelyzet esetére, ha éppen energialöketre van szüksége. A vékony, mégis tartós alumínium háznak köszönhetően kecses kialakításával tökélesen illeszkedik meglévő műszaki tartozékai sorába.

Ellenőrizze a töltést a két kényelmes LED-es jelzőfénnyel
A hasznos LED-kijelzés tájékoztatja a töltés aktuális állapotáról. Ha teljesen feltöltötte a csatlakoztatott eszközt, megjelenik a zöld jelzés, a töltés közbeni állapot megjelenítéséről pedig a narancssárga színű jelzés gondoskodik. A narancssárga jelzés felhívja a figyelmet a töltő aktuális teljesítményére – így Ön ellenőrizheti, mielőtt elhagyja a házat.

Számtalan színből választhat
Rendezze műszaki tartozékait színek szerint. Több élénk és stílusos színben is elérhető hordozható töltő, így Ön kiválaszthatja a stílusának legmegfelelőbbet. Bármilyen színről is van szó, a választás az Öné.

Teljesítmény:3000 mAh
Garancia:1 év
  • Sony Power Bank, univerzális külső töltő, 3000mAh
  • Használati útmutató
  • Garancia

 

  Név:*    
  Ami tetszik:     Ami nem tetszik:
  Értékelés szövege:*  
     
Moderálási elveink
Összehasonlítás: 0 db termék
Összes
törlése
KIJELÖLTEK
ÖSSZEHASONLÍTÁSA