Manfrotto 494-BH Center Gömbfej - Tennofoto.hu

Manfrotto 494-BH Center Gömbfej

39 800 Ft
Manfrotto
MH494-BH

Hibátlan sima mozgás a könnyű komponálásért
Független panoramikus mozgás a tájképekhez
Független súrlódás szabályozó gomb a felszerelés kiegyensúlyozásához
200PL-PRO cserelappal (RC2 & Arca-swiss kompatibilis)
Egyedi, prémium design, erős és könnyű szerkezet

  • Manfrotto 494-BH Center Gömbfej


    Minden amatőr fotós számára ideális fej, aki egy kicsi, mégis erőteljes gömbfejet keres. A 494 alumínium center gömbfej lehetővé teszi a kamera gyors és pontos pozicionálását. Könnyű és kompakt. Rendkívül ellenálló, könnyű alumíniumból készült, így egyszerre egyszerű magunkkal vinni és mégis elég erős ahhoz, hogy akár 8 kg-os teherbírással is megbirkózzon. Ez a tökéletes megoldás mindenféle tükör nélküli fényképezőgéphez zoom optikával és még közepes formátumú DSLR-rel is.

    Három független vezérléssel rendelkezik:
    1) a gömbzár kezelésére szolgáló főgomb
    2) egy integrált súrlódásszabályozó gomb, amely beállítja a golyó feszességét, a súrlódás erősségét, így a berendezés súlya mindig tökéletesen kiegyensúlyozott és a komponálás könnyű.
    3) egy független panoráma-gomb, amely vízszintesen tartja a horizontot, és vízszintesen mozgatja a kamerát, így csodálatos tájképeket készíthetünk a segítségével.

    A 494-es gömbfej egyedi cserelappal rendelkezik, amely teljesen kompatibilis a világ legelterjedtebb standard fényképezőgépeivel: a Manfrotto RC2 és az Arca-swiss típusokkal. A fényképezőgéphez rögzített alumínium cserelap segítségével minden Manfrotto fejhez és szinte az összes, Arca-Swiss rendszert használó egyéb állványfejhez könnyedén csatlakoztatható a fényképezőgép, szerelés nélkül. A 494-es gömbfej designja könnyűvé és megbízhatóvá teszi a használatot bármilyen konfigurációban.

    Az alábbi terméket helyettesíti: 494, 494RC2

     

    Manfrotto Photo Pro/Amatőr termékek Jótállása


    A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott Blokkot. 

    Terjessze ki Jótállását
    Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 10 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com. A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott Blokkot. 

    Terjessze ki Jótállását
    Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 10 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.

    • Manfrotto 494-BH Center Gömbfej
    • Ganarncia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS