Manfrotto 190go! Alu kit 4 szekciós XPRO Gömbfejjel RC2 - Tennofoto.hu

Manfrotto 190go! Alu kit 4 szekciós XPRO Gömbfejjel RC2

Manfrotto
MK190GOA4-BHX

Professzionális alumínium tripod gömbfejjel
Gyorsan kinyitható M-lock lábzár mechanizmus
90°-ban átfordítható középoszlopával bármilyen szögből fotózhatunk
Az Easy Link-kel könnyedén csatlakoztathatunk kiegészítőket
XPRO gömbfejjel gyorsan válthatunk a kompozíciók között

Jelenleg nem kapható!


  • Manfrotto 190go! Alu kit 4 szekciós XPRO Gömbfejjel RC2


    A Manfrotto 190go! M sorozatú tripodja gömbfejjel fejjel ideális megoldás azoknak a professzionális fotósoknak, akik a legmagasabb szintű teljesítményt és könnyű súlyt szeretnék kapni klasszikus dizájnnal kombinálva, kiegészítve a Manfrotto egyik rendkívül sikeres fejével. 

    Ez a professzionális állvány a legkönnyebb és legkompaktabb megoldás a 190-es családban. Az új M-lock lábzár rendszert használja, amellyel a fotográfusok pillanatok alatt felállíthatják az állványt és így még több idejük marad a fotózásra koncentrálni. 

    Az M-zár egy 90 fokos forgásmozgással zárható vagy nyitható. A mellett, hogy az M-lock-kal az állvány egyetlen pillanat alatt nyitható, ergonomikus és precíz mozgást és nagy stabilitást ad még nehéz teher esetén is. Továbbá ennek a zárnak nincsenek kiálló részei, ami azt jelenti, hogy a 190go! M sorozata könnyedén ki és be csúsztatható a tároló zsebből. 

    Az állványnak beépített 90 ° -os oszlopmechanizmusa van a felső öntvényben, amely biztonságosan el van rejtve. Amikor itt az ideje használni, csak egyetlen ujjal fel kell emelni és hagyni, hogy a középső oszlop vízszintes helyzetbe forduljon. Az állvány négy választható lábszögével kombinálva ez a mechanizmus tökéletes stabilitást biztosít az egyenetlen talajon történő fotózáshoz. 

    Az új 190go! M-sorozat professzionális állvány, mely D-alakú alumínium csöveket tartalmaz, mely a sikeres 190XPRO család tulajdonsága. Ez a cső növeli az állvány stabilitását a torziós merevség javításával. A D alak megakadályozza a belső csúszást a csövek között, így kiküszöböli az apró elmozdulásokat. 

    A 190go! M szériás tripodja MHXPRO-BHQ2 fejjel érkezik ebben a kitben. Ez a gömbfej kiemelkedő kamera stabilitást tesz lehetővé még nehéz, prémium felszereléssel is. Innovatív hármas zárrendszerrel rendelkezik, ami remegés mentes felvételeket biztosít. A súrlódás szabályozóval kiegyensúlyozott felszerelés precíz kamera mozgást ad. 

    A 190Go! M-sorozata 4 független lábszög pozícióba állítható, ami lehetővé téve a fotósok számára hogy sokféle perspektívát használjanak a képeiken, intuitív módon és könnyedén megtalálják a megfelelő állványmagasságot anélkül, hogy az állítgatás elvonná figyelmüket a fotóról. Csakúgy, mint a Manfrotto professzionális 190-es állványainak többi változata a 190go! is rendelkezik Easy Link csatakozással a felső öntvényben, amely lehetővé teszi, hogy az állványt egy mobil stúdióvá alakítva LED-et, derítőlapot vagy egyéb tartozékot rögzítsünk az állványra. 

    A meglévő 2 év garancia mellett még jogosult további 8 év garanciára. Ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni a termékét a 
    warranty.manfrotto.com oldalon.
     

  • Kompatibilis:DSLR és Mirrorless kamerákhoz
    Maximum működési hőmérséklet:60 C
    Minimum működési hőmérséklet:-30 C
    Mérete zárt állapotban:57 cm
    Felépítés:4 részes
    Csatlakozás:3/8
    Állvány típusa:Könnyű
    Anyaga:alumínium
    Tömeg:2180 g
    Vízmérték:nincs adat
    Terhelhetőség:6500 g
    Állványfej:nem
    Lábrögzítés:Twist Zár
    Állíthatóság / Lábtagok száma:4 lábtag
    Minimum magasság:90 mm
    Maximum magasság:1650 mm
    Garancia:10 év
    • Manfrotto 190go! Alu 4 szekciós tripod 
    • XPRO Gömbfej RC2
    • Használati útmutató
    • Garancia
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS