Vásárlási infó Bejelentkezés / Regisztráció Főoldal
PRÓBÁLD KI
INGYEN A LEGÚJABB
OLYMPUS GÉPEKET!
Kényelmes
csomagátvétel
országszerte

Webáruház top termékei

Külső meghajtók

Sony 128GB külső SSD meghajtó

Gyártó: Sony
Cikkszám: SL-BG1B
Ez a stílusos külső SSD meghajtó kisebb, mint egy hitelkártya – tökéletes arra, hogy a táskájába vagy zsebébe csúsztatva bárhová magával vigye. Az akár 128 GB-os tárolási kapacitás és a rendkívül gyors adatátvitel révén még soha nem volt ilyen egyszerű, hogy biztonságban tudja a fájljait miközben úton van.

Kedvencekbe

A termék ára:
26 900 Ft
db
GARANCIA Házhoz-
szállítás
Leírás Paraméterek Mi van a dobozban? Értékelések (0)

Sony 128GB külső SSD meghajtó 


Elég kicsi ahhoz, hogy elférjen a zsebében
Ez a stílusos külső Solid State Drive kisebb, mint egy hitelkártya. Az ultrakompakt, hordozható kialakításának köszönhetően mindössze 35 g a súlya, és csupán 9,4 mm vastag – így tökéletesen illeszkedik szinte minden táskába vagy zsebbe. A tartós, szálcsiszolt alumínium felület feketében vagy ezüst színben egyaránt elérhető, így biztosan elnyeri majd a barátai és kollégái tetszését is.

128 GB-os tárolókapacitás
Tartsa az értékes fájljait biztonságban az akár 128 GB tárolási kapacitással* – ez elegendő hely a fényképei, videói, zeneszámai és egyéb fájljai tárolásához és rendezéséhez. És a beépített, továbbfejlesztett biztonsági védelem révén tényleg biztonságosabb és egyszerűbb az adatok kezelése.

Megbízható kialakítás a biztonságos fájltárolás érdekében
A flash memória használata révén – ahogy a kevesebb hőt termelő USB-adattárolók is – a Solid State Drive-ok gyorsabb, megbízhatóbb teljesítményre képesek a hagyományos külső merevlemez-meghajtókhoz képest. És mivel nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket, jelentősen kisebb a mechanikai meghibásodás valószínűsége – így biztos lehet benne, hogy minden fájlja biztonságban van, és ott is marad.

USB 3.0 interfész a gyors átvitelhez
Nem kell várakoznia, amíg a fájljai átvitele megtörténik. Ez a külső SSD meghajtó kompatibilis az USB 3.0 szabvánnyal, amely rendkívül nagy, akár 450 MB/s átviteli sebességet tesz lehetővé olvasási módban.

Jelszóvédelem-kezelő alkalmazás a teljes biztonság érdekében
Élvezze a biztonságimentés-kezelő szoftver által biztosított nyugalmat. Ha aktiválja, minden egyes alkalommal megad egy jelszót, amikor csatlakozik a számítógépéhez2. Dönthet úgy, hogy egyes partíciókat jelszóval véd, míg másokat „nyitva” hagy a nyilvános használat előtt. Emellett egy magas 256-bites AES titkosítás további biztonságot nyújt.

Biztonságimentés-kezelő az intelligens fájlkezeléshez
A biztonságimentés-kezelő szoftver lehetővé teszi, hogy minimális erőfeszítéssel készítsen biztonsági másolatot a számítógépén vagy laptopján lévő fájlokról3. A szoftver felismeri a közelmúltban módosított vagy hozzáadott fájlokat, és csak ezeket viszi át – így értékes időt megtakarítva.

Gyártó:Sony
Kapacitás:128 GB
Garancia:1 év
  • Sony 128GB külső SSD meghajtó
  • Használati útmutató
  • Garancia

 

  Név:*    
  Ami tetszik:     Ami nem tetszik:
  Értékelés szövege:*  
     
Moderálási elveink
Összehasonlítás: 0 db termék
Összes
törlése
KIJELÖLTEK
ÖSSZEHASONLÍTÁSA