Sony 128GB külső SSD meghajtó - Tennofoto.hu

Sony 128GB külső SSD meghajtó

Sony
SL-BG1B

Ez a stílusos külső SSD meghajtó kisebb, mint egy hitelkártya – tökéletes arra, hogy a táskájába vagy zsebébe csúsztatva bárhová magával vigye. Az akár 128 GB-os tárolási kapacitás és a rendkívül gyors adatátvitel révén még soha nem volt ilyen egyszerű, hogy biztonságban tudja a fájljait miközben úton van.

Jelenleg nem kapható!
  • Sony 128GB külső SSD meghajtó 


    Elég kicsi ahhoz, hogy elférjen a zsebében
    Ez a stílusos külső Solid State Drive kisebb, mint egy hitelkártya. Az ultrakompakt, hordozható kialakításának köszönhetően mindössze 35 g a súlya, és csupán 9,4 mm vastag – így tökéletesen illeszkedik szinte minden táskába vagy zsebbe. A tartós, szálcsiszolt alumínium felület feketében vagy ezüst színben egyaránt elérhető, így biztosan elnyeri majd a barátai és kollégái tetszését is.

    128 GB-os tárolókapacitás
    Tartsa az értékes fájljait biztonságban az akár 128 GB tárolási kapacitással* – ez elegendő hely a fényképei, videói, zeneszámai és egyéb fájljai tárolásához és rendezéséhez. És a beépített, továbbfejlesztett biztonsági védelem révén tényleg biztonságosabb és egyszerűbb az adatok kezelése.

    Megbízható kialakítás a biztonságos fájltárolás érdekében
    A flash memória használata révén – ahogy a kevesebb hőt termelő USB-adattárolók is – a Solid State Drive-ok gyorsabb, megbízhatóbb teljesítményre képesek a hagyományos külső merevlemez-meghajtókhoz képest. És mivel nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket, jelentősen kisebb a mechanikai meghibásodás valószínűsége – így biztos lehet benne, hogy minden fájlja biztonságban van, és ott is marad.

    USB 3.0 interfész a gyors átvitelhez
    Nem kell várakoznia, amíg a fájljai átvitele megtörténik. Ez a külső SSD meghajtó kompatibilis az USB 3.0 szabvánnyal, amely rendkívül nagy, akár 450 MB/s átviteli sebességet tesz lehetővé olvasási módban.

    Jelszóvédelem-kezelő alkalmazás a teljes biztonság érdekében
    Élvezze a biztonságimentés-kezelő szoftver által biztosított nyugalmat. Ha aktiválja, minden egyes alkalommal megad egy jelszót, amikor csatlakozik a számítógépéhez2. Dönthet úgy, hogy egyes partíciókat jelszóval véd, míg másokat „nyitva” hagy a nyilvános használat előtt. Emellett egy magas 256-bites AES titkosítás további biztonságot nyújt.

    Biztonságimentés-kezelő az intelligens fájlkezeléshez
    A biztonságimentés-kezelő szoftver lehetővé teszi, hogy minimális erőfeszítéssel készítsen biztonsági másolatot a számítógépén vagy laptopján lévő fájlokról3. A szoftver felismeri a közelmúltban módosított vagy hozzáadott fájlokat, és csak ezeket viszi át – így értékes időt megtakarítva.

  • Gyártó:Sony
    Kapacitás:128 GB
    Garancia:1 év
    • Sony 128GB külső SSD meghajtó
    • Használati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS