Vásárlási infó Bejelentkezés / Regisztráció Főoldal
PRÓBÁLD KI
INGYEN A LEGÚJABB
OLYMPUS GÉPEKET!
Kényelmes
csomagátvétel
országszerte

Webáruház top termékei

Moderálási elveink

Termékértékelés a Tennofoto.hu-n


A termékértékelés a tennofoto.hu-n ingyenes, nem kötött regisztrációhoz és moderált. Ami azt jelenti, hogy bárki az oldalon a termékekkel kapcsolatos véleményét, tapasztalatát megoszthatja. A felhasználó lemond a hozzászólása feletti rendelkezési jogáról, azt a TENNO FOTO KFT-nek adja. A termékértékelések csak személyes használatra használhatóak, más célra csak engedéllyel lehet. 

 

Adatvédelem


A TENNO FOTO KFT. mindent megtesz az adatvédelmi törvényekben foglaltaknak. A felhasználok személyes adatait harmadik félnek engedély nélkül soha nem adjuk ki. Részletek az adatvédelmi elveinkről az Adatvédelem menüpont alatt olvashatóak.

 

Hozzászólások tartalma


A TENNO FOTO KFT. nem vállal felelősséget a hozzászólásokban megjelenő tartalmakért, de ha egy hozzászólás mások jogos érdekeit vagy közérdeket sért, indoklás nélkül törölheti. A hozzászólásokban nem lehet reklámtevékenységet folytatni, szerzői jogokat vagy adatvédelmi jogokat sérteni. A trágár, fenyegető, félelemkeltő hangvételű, a társadalom által elfogadott erkölcsi normákba ütköző, bármely kisebbség hátrányos megkülönböztetésére irányuló hozzászólásokat indoklás nélkül töröljük.

 

Összehasonlítás: 0 db termék
Összes
törlése
KIJELÖLTEK
ÖSSZEHASONLÍTÁSA